Вашата къща в дворец – Duke’s и Milano

1361
omexco-tapetiТапетите отново са ключов фактор в интериора. Те внасят дълбочина, текстура и визуален ефект в стаята, като създават топлина и индивидуалност във всеки интериор. В дизайна на интериора, богатството и величието, свойствени на класицизма, са се умножили до краен предел. На класическия стил му прилягат ясни геометрични форми, сдържан декор и скъпи, качествени материали. И тук дизайнерите на Omexco ви дават възможност да промените изцяло декора на дома си чрез колекциите Duke’s и Milano. С тях вие внасяте, богатство, лукс и изящност във вашия интериор, каквато никой друг декоративен елемент не може да постигне.
 
duke’s
Само суперлативи са подходящи за описанието на колекцията, носеща гордо името Duke’s. Изключително съчетание от изтънчен и фин жакард върху нетъканна основа (140 см. ширина), в прекрасни и деликатни цветове с фин метален блясък – жълто и бяло злато, сребро, бронз и платина… Duke’s превръща вашата къща в дворец. В зависимост от мебелите и аксесоарите, различният дизайн (едноцветни, широки райета и големи фигури) на тапетите ще придаде класика на вашите помещения.
milano
Милано… луксозният град на италианския дизайн, градът на модата, на бъдещето. Но също и град на величествената осанка на разкоша и изобилието на миналото. Колекция Milano е комбинация от традиция в производството на жакардов текстил в съчетание с модерни технологии, което прави поставянето и поддържането на тапета по-лесно. Milano е елегантността на барока и класическия дизайн в модерна интерпретация – фина и деликатна текстура и изящни, богати цветове. Тъкани в дълбоко червено, кралско синьо, перлено сиво, шампанско, златно и не само…