Кои са най-актуалните кошарки в момента?

1240

бебешки кошаркиСлед закупуването на люлки и колички, идва ред и на също толкова необходимите кошарки. Те ще представляват креватчето на вашата рожба и поради тази причина е нужно да отделите сериозно внимание върху техния избор. Основните им характеристики са подобни на тези на шезлонгите и столчетата за кола – мекота, стабилност и гарантирана сигурност. Сгъваемите детски кошари от своя страна притежават компактност, леснота и удобство при съхранение и преместване.

Магазините за бебешки колички ежемесечно разширяват своя асортимент от такива продукти. Абсолютният трепач безспорно е моделът на две нива, в който има две различни отделения, като едното е предназначено за спане, а другото за игра. Така се спестява значително количество финансови средства за закупуване на друга кошара за игра, а също и се освобождава място у дома за други мебели. Материалите, които от най-често се изработват те са от висококачествен алуминий, текстил, силикон и други. Типичните за тях висулки с играчки, които висят над леглото в много случаи са музикални или светещи и по този начин се привлича невинното, детско внимание към тях.

Все по-актуални напоследък стават декорациите, създаващи илюзията, че са ръчно направени. Обикновено те приличат на рисунки и притежават изключително нетипичен стил. Текстилените украшения са предимно с животни и човечета, а цветовете са топли и меки, така че да допринасят за спокойствието на малкото дете. Някои чуждестранни марки пък предлагат изключително луксозни модели, притежаващи система за затопляне и осветление, които осигуряват непрекъснат комфорт и уют, но чиито цени са свръх високи и дори непосилни за едно обикновено, средностатистическо семейство.


Повечето модели бебешки кошари винаги имат нежно и прозрачно покривало, което не позволява проникването на насекоми и същевременно е средство за контрол на родители над тяхното бебе. В допълнение има и специални чанти за транспортиране, както и отделения, в които да бъдат съхранявани принадлежности и аксесоари, които биха потрябвали и са от първа нужда.