Ексклузивни италиански мебели

536

За много от истинските ценители на елитните мебели висококачествените италиански мебели са стандарт в производството. Дори и да сте готови да закупите най-добрите луксозни мебели, имайте предвид, че за създаването на уникален и необичаен интериор, са необходими изключителни мебели.

Ексклузивното елитно обзавеждане означава, че съответните мебели се изработват само по индивидуални скици и са в един единствен екземпляр. Тяхното създаване е невероятно сложен процес и изисква значително време. Професионален дизайнер разработва проекта за всяка стая, като се съобразява с всички желания на клиента.

Италианските майстори на елитни ексклузивни мебели работят изцяло с дървен материал. За изключително луксозно обзавеждане е необходимо те да създадат уникална украса, използвайки своите умения в областта на изобразителното изкуство, добавяйки орнаменти от седеф, злато, бронз, използвайки антично покритие или друг декор.

Уникалната декорация на мебелите е знак за престиж, както и за уникалния и деликатен вкус на клиента. Тези изключителни мебели се служат като основа за формирането на уникален индивидуален интериор на жилищата, тъй като те спомагат за създаването на максимален комфорт и на истински домашен уют.
Снимка: decoration-ideas.org, blog.emitalia.co.uk