Да си сглобиш дом, сладък дом

1356

sweetЕдно от основните предимства на сглобяемите къщи, които упорито се налагат като тенденцията в жилищното строителство, е че съчетават възможност за индивидуализирана визия с кратък срок на реализация. Моделът Sweet Home на Валентино Г предлага модерно решение, надеждност и приятен интериор. Не съществуват строго определени характеристики за самата къща, клиентът избира разпределението, етажността, шумо- и топлоизолацията, както и външните облицовки.

Ефективни решения
Благодарения на автоматизация на процеса по изготвянето на къщите, сроковете за изпълнение са минимизирани, а цените – оптимизирани. Приготовленията за монтаж, самият монтаж и довършителните работи е едва 7-10 дни, което максимално спестява грижи на клиента. Друго предимство е флексибилността на дизайна, който позволява бъдещо разширение или подобрение. Изграждането е възможно на всякакви терени, моделите са и с висока земетръсна устойчивост. В традицията на екосъобразността, Sweet Home са топлоизолирани, с коефициент на топлопреминаване по-висок от този на тухлена сграда – 20см стена се равнява на 49см тухлен зид. Така, къщите са топли през зимата и прохладни през лятото.

Безценно предимство
Често цената на една сглобяема къща е по-ниска от конвенционалното строителство, а съкаретният период на строителство допълнително спестява разходи, като наеми, държавни и общински такси, некоректно поведение и др. Освен това, цените са индивидуализирани спрямо модела на къщата, нейния размер, терена и степента на завършеност. Допълнителна отстъпка от 5% до 7% се предлага до 15.11.2010.