Как да увеличите пространството в офиса

1840

къртене офис

В един просторен офис има място за по-добра организация, а и впечатлява клиентите

Всеки си мечтае офисът му да е приветлив и гостоприемен за клиентите, които стъпват в него. В бизнеса трябва да се обръща внимание на детайлите, а помещението, в което каните партньори и посетители никак не е маловажно. Разбира се, не всеки може да си позволи да разполага с голяма площ, затова бихте могли да направите някои подобрения.

Направете анализ на офиса, може и с помощта на специалист, който да Ви насочи към възможностите за разширяване. За целта ще Ви е нужна и фирма за услугата кърти, чисти, извозва. След като се уточни дизайна на стаята, ще се наложи събарянето на някоя стена, както и корекции, които изискват професионална намеса. Ако разположението е нерационално, ще се прекрои и всичко ще си дойде на мястото. Задължително изискване тук е дейностите да са съобразени със становището на архитект, който да потвърди, че няма да се създадат опасности за сградата.

Ако има повече врати в офиса, те биха могли да бъдат отстранени и да се заместят с плъзгащи, или да се изберат други варианти за преграждане.

По този начин ще освободите достатъчно пространство, за да се развихрите при подредбата и съответното обзавеждане. Така ще получите шанса за по-добра организация, ще приберете всички вещи, далеч от погледите на външни хора, ще имате кът, където да се отсяда на кафе по време на бизнес среща. Още с влизането просторният офис ще създава усещане за лекота и перфектна атмосфера за преговори, амбициозни планове и креативни занимания.

Няколко неща ще изискват предварително обмисляне.

Ако настоящият Ви офис функционира отдавна и ремонтът ще обърка графика Ви, то той трябва да бъде извършен набързо през почивните дни. Големите фирми залагат на така наречения модулен ремонт. Той обаче е постижим, когато е налице резервно помещение, за да се настани екипът и да не секва работният процес. Вие преценете кое е удачно във Вашия случай, за да не се създава излишно напрежение.