Къде ще отседнат националните отбори по време на Световното – група B

1136

greeceБившите ни съперници от групите през заветната 1994г. – Гърция, Нигерия и Аржентина, отново са се намърдали заедно, този път в компанията на Южна Корея. Какво ще им донесе борбата в групите този път предстои да видим, но при всички положения можем да им завидим за участието – ако не заради друго, поне заради готините хотели, където са устроили „базовия си лагер“!

Гърция
хотел: Beverly Hills Hotel
Явно пристрастени към крайбрежието, гръцките национали са предпочели по-ниските надморски височини, за разлика от мнозинството си съперници. Beverly Hills Hotel е разположен на хълм до скалите Умланга, с гледка към Индийския океан и близо до Moses Mabhida Stadium. Beverly Hills Hotel е прословут с индивидуалното внимание към гостите, луксозните стаи и гледки към километри от безлюдни девствени плажове. Знаковият ресторант The Sugar Club гарантира деликатесна храна за тима, а разнообразие от спортни дейности ще ги държи във форма – конна езда, риболов, тенис, боулинг, голф и др.

Южна Корея
хотел: Hunters Rest Hotel
Тигрите на Азия залагат на тропическа красота и много спа екстри. Hunters Rest Hotel се простира на площ от 6000 хектара на час и половина от Йоханесбург. В близост е живописната планинска верига Магалиесберг. Удобствата на хотела включват басейни, игрални зали, тенис и скуош игрище, голф игрище и бизнес център.

Нигерия
хотел: Hampshire Hotel
Нигерийските национали ще “лагеруват” в Hampshire Hotel в Дърбан, нов курортен комплекс със 107 стаи, който отвори врати едва през февруари. Изборът бе направен от делегация на Нигерийската футболна асоциация, начело с президента Сани Лулу Абдулахи. Най-вероятно основната причина са ултра модерният фитнес салон, басейните и джакузита, които гарантират едновременно релакс и поддържане на формата на Супер Орлите.

Аржентина
хотел: High Performance Centre
Аржентинският отбор залага на максимална концентраци и подготовка – друго не сме и очаквали! Техният избор е свръхмодерния спортен център High Performance Centre, с прилежащ хотел. HPC е най-елитния спортен комплекс в южна Африка, където целогодишно отсядат световноизвестни атлети По искане на Гаучосите, центърът е вложил над милион долара в подновяване на оградите, наемане на повече охрана и други стъпки за подобряване на сигурността на синьо-белите.