Къде ще отседнат националните отбори по време на Световното – група C

1223

englandВижте дали отборите в Група C (Англия, САЩ, Словения и Алжир) предпочетоха модерни спортни съоръжения, лукс или екзотика за престоя си в ЮАР!

Англия
хотел: Bafokeng Sports Campus
Избраниците на Фабио Капело ще отседнат в спортния център за високопланински спортове Bafokeng Sports Campus в близост до Рустенберг. Изборът на реновирано спортно съоръжение на територията на самия хотел е продиктуван най-вече от съображения за сигурност. Очевидно добрата подготовка на Трите лъва е подсигурена – комплексът разполага с няколко игрища, трек и екзотична възможност за автентично сафари в резервата Pilanesberg Game Reserve. Хотелът е на минути от стадиона Royal Bafokeng Sports Palace, където ще се състои и първия мач на англичаниите срещу отбора на САЩ. Леко обезпокоителната уловка, която се разчу из английската преса, е, че в близост до “лагера” гъмжи от змии. Електрическата ограда спира питоните, но не и по-малките видове, като черната мамба. На това му се казва екзотика!

САЩ
хотел: Irene Country Lodge
Американските национали залагат на сигурното, като избират за временна резиденция мястото, където отсядат адзурите по време на Купата на Конфедерациите. Irene Country Lodge се намира в близост до Йоханесбург и Преториа и предлага релаксираща обстановка и деликатесна храна. И няколко мола в близост – за да се чувстват янките съвсем у дома си!

Алжир
хотел: Monduzur
Температурите по крайбрежието на Квазулу-Натал са най-високите измежду всички провинции-домакини на Мондиала. Това обаче не е пречка за националите на Алжир, които ще се възползват на макс от удобствата на разположения там хотел Monduzur. Първоначалният избор на пустинните лисици е Zimbali Lodge, но дали заради живописните пътеки за бягане и поляната за игра на кегли, или заради рибни гурме предложенията от в Lagoon Grill, променят решенито си. Спортните съоръжения включват четири етажа тенис игрища, два басейна, две игрища за скуош, волейбол и голф.

Словения
хотел: Hyde Park Southern Sun
Словенските национали ще си почиват между мачовете в най-новия сред хотелите-избраници – Hyde Park Southern Sun, разположен между Йоханесбург и Loftus stadium в Pretoria. Това е и най-ърбън изборът, непосредствено до търговския комплекс Hyde Park. Градският шум и близостта с феновете може би ще послужат като добра мотивация за словенците!