Звездите с най-скъпи домове…почти

1285

horowitzВъпреки завидните банкови сметки, медийната любов и екстравагантния си лайфстайл, на звездите не им е лесно да удържат първенството сред притежателите на скъпи домове. Вижте на кои от тях малко не им достигна, за да се доберат до челната шестица. Между другото – тук първото място всъщност е седмо.

кой?!
Кой по дяволите е Джоел Хоровиц?! Освен някой, с къща за 100 милиона долара, разбира се! Всъщност Джоел е съ-основател на голямата модна марка Tommy Hilfiger. Сега може би ви е ясно, че макар и да не е известната част от дуото, г-н Хоровиц получава заслужените финансови дивиденти. Каменното му имение в Лейк Тахое е разположено на 1858 кв. м. Има “едва” 5 спални, но за сметка на това в частната му изба има място за над 3000 бутилки.
Разбира се, ще намерите и вътрешен басейн, и киносалон. И всичко това, едва за 100 милиона долара (сн.1).

първата дама
Опра Уинфри толкова се отчая от липсата на конкуренция в областта на телевизионните токшоута, че на няколко пъти за малко да се откаже от професията си. Факт е, че и в тази класация, Опра е първата дама. Тя замени вилата си в италиански стил за 6 милиона за много по-комфортното имение в Монтесито. Няма да пропусна да спомена неговата цена от 50 милиона долара. Заело “скромните” 1301 кв. м., имението разполага с гледки към планината и океана, 20 спални и… 10 камини(сн.2).

кралят
За съжаление, Кралят на попа вече не е сред нас, но легендарното му имение Neverland все още вълнува умовете на всички нас. “Ранчото”, снабдено със зоологическа градина и увеселителен парк, разполага със собствен парен локомотив, Виенско колело, огромна пързалка и влакче на ужасите. Площта му е 10,83 кв. км., а цената – едва 46 милиона(сн.3).

том и кейти
Трябва да призная, че изпитвам лек дискомфорт, когато говоря за Том Круз и Кейти Холмс. Някогашният секс символ от Топ Гън и Мисията: невъзможна, както и мечтаното за мъжете гадже от Кръгът на Доусън напоследък са доста скучни и меко казано странни… Имението е от 1937 г. и е разположено на 929 кв. м. Има тенис корт и басейн. Все пак, въпреки липсата на роли, семейството може да си позволи това имение в Бевърли Хилс за 35 милиона. Поздравления!(сн.4)

пианистът бизнесмен
Идва ред на дома на още една музикална легенда – Били Джоел. В случая обаче, става дума за пристрастяване…или игра на борсата на недвижими имоти. Били продава един от домовете си на Джери Зайнфилд за 32 милиона, после си купи 2 – за 8 и 22 милиона. Това, което го класира тук обаче, е домът му в Лонг Айланд, чиято цена е 32,5 милиона. Ако площта от 1301 кв. м. ви се струва скромна, спокойно – има и малко имение за гости… Ако цената ви е висока, Били продава още един имот – този в Маями Бийч – и то само за 14 милиона(сн.5).

о, ужас – те са втори!
Сигурно Вик и Бекс, както ги наричат в Англия, ще се изядат от яд, че в тази класация са позиционирани след близките си приятели Том и Кейти… Е, за сметка на това, сем. Круз си нямат договор с Armani! Имението на Бекъм в италиански стил има 6 спални, басейн, фонтани и невероятна гледка към планината. Домът се намира в непосредствена близост до този на Том и Кейти, но струва “едва” 22 милиона. Дали това е причина за срам или просто по-добър брокер?(сн.6)