Alema Design & Eterno Home в София

1234

alemaПредставяме ви луксозния шоурум на Alema Design & Eterno Home, разположен на бул. Черни връх 160 в столицата. Alema Design е представител на повече от 20 водещи италиански фабрики в областта на мебелния дизайн. В шоурума можете да избирате между модерни и класически модели, в голямо разнообразие от цветове и материали.

Първият етаж на шоурума е отреден за кухните. На втория етаж са предложенията за дневната зона, а на последното ниво са поместени спалните и текстила. Мебелният салон е обособен на кътове, което е не само функционално решение, но и подчертава изискания стил на предлаганите марки.
Освен изборът на мебели, в Alema Design могат да ви изготвят цялостен интериорен проект. Високо квалифицирани архитекти и дизайнери ще ви консултират при избора на мебели и текстил.
Третият етаж на шоурума е отреден на предложенията за спалнята. Тук умело са съчетани мебелите на Alema Design и текстила на Eterno Home. Alema Design & Eterno Home са представители на Effeti, Sellaro, Aster Cucine, CTS Salotti, Meta и др.