Кога и защо да си вземете багер под наем

1920

Услугата за багери под наем не е новост, а е обичайна практика напоследък

багер под наемЗащо услугата за багери под наем става все по-популярна напоследък? Отговорът е съвсем лесен – търсенето се дължи на нарасналите нужди при извършването на различен тип строителна дейност. Клиентите на професионалните фирми, които отдават строителни машини за кратковременно ползване, познават предимствата на подобен вид сделка.

Кога е за предпочитане да си наемем багер под наем

  • Желаем да си спестим излишна инвестиция в скъпо оборудване
  • Имаме необходимост от багер, с помощта на който се осъществява достъп и до трудни терени
  • Очакваме подготвени специалисти да се справят с предизвикателствата на специфичната дейност
  • Квалифицирано управление на съоръжението

Изброените причини са достатъчни, за да осъзнаем, че без услугата за багери под наем, е немислимо да се справим в редица ситуации. В повечето случаи покупката на строителна механизация е скъпо начинание и не винаги е оправдано, когато тя няма да се използва с голяма честота.

Предназначение на специализираните багери под наем

Те успешно се справят с изкопни дейности в рамките на обекти, разположени в тесни пространства. Работата на такива места е трудоемка и непосилна за по-големи машини. Удобствата на багерите, които са предназначени за градски условия, са още няколко – те са снабдени с гумени вериги, ненараняващи настилката, върху която преминават, имат възможност за прикачване на хидравличен чук, използват малки по обем кофи.

Опциите за наемане са с или без лицензиран оператор за управление на багера. Обикновено цената, която се заплаща за наем, е за ден, седмица или месец. Тя е по-изгодна, когато абонаментът е за по-продължителен период. В нея влиза и стойността на горивото, ако поръчате багера с водач от фирмата.

Транспортирането на компактните багери на отдалечено разстояние не представлява проблем. Мобилността и адаптивността неслучайно са сред основните доводи, които надделяват при наемането на багери.