Среща на световете в Хонконг

1199

honkongКоулунг е бързоразвиващият се финансов квартал на Хонконг, а W Hotels са верига бутикови хотели по цял свят. Какво се случва, когато комбинираме тези две съставки и ги предложим на австралийския интериорен дизайнер Никълъс Греъм и японския дизайнер Ясумичи Морита? Микс от култури, лукс, цветове, светлини и усещания… както и доза стил Ню Йорк. Добре дошли в W Hotel Hong Kong!
на рецепцията
Хотелът има 393 стаи, разположенина 76 етажа, които предлагат неповторима гледка на града. Можете да се регистрирате на рецепцията до 14 ч., а когато вече напускате трябва да го направите до 12 ч. на обяд.
необичаен подход
Във фоайето е обособена зона захранене, почивка и частни разговори, наречена „дневната“. Там няма да намеритестандартния за всяко лъскаво заведение роял, няма да намерите и традиционнакитайска кухня. Това, което ви се предлага е уникална статуя от фибростъкло натюлен, който балансира блестящо роял, изискани мини ястия и най-горещия DJ на момента. Насладете са на „дневната“от 7:30 ч. до 01:00 ч.
обичайните заподозрени
Както се досещате, ресторантът,разделен на разнообразни зони също не е обичен.
Там можете да намерите огромнамаса, ако искате да не сте самотни, докато вечеряте.
Има кътове с маси за различнигрупи, както и частни маси, където може да организирате дискретен бизнес обяд.Работното време е от 6:30 ч. до 23:00 ч.
перфектна функционалност
На пространствата за срещи иорганизирани събития са посветени цели 930 м2.
От хотела обещават, че могат дави предложат, както най-добре оборудваната конферентна зала, така и подходящияресторант или зала за по-неформални случаи. Най-голямото пространство за срещие с площ от 435 м2.
„невероятният“ или magnificent suite
„В този апартамент, по-голям отсредностатистическите жилища в Хонконг, в центъра на дневната е аудио-видеосистемата на Bang & Olufsen с 52″ LCD HDTV, 5.1 съраунд саунд система, DVD/CD. Имате и iPod, часовник,радио и CD плеър“, разказват от хотела. Освен всичко може да похапнете и в ъгъла, обзаведен със столове DAR на Чарлз и Рей Имс или да се настаните удобно в дневната зона, срещу зрелищната панорама на града…
double view
Освен високотехнологичнааудио-видео система, Fantastic Suite ви предлага и двустранна гледка над Хонконг. Предимствона апартамента са и големите прозорци, които осигуряват максимален достъп наестествена светлина. Банята от своя страна е същински СПА оазис. Все пак, акоискате да работите има и напълно екипирано бюро с високоскоростен интернет ителефон с две линии.
хипнотичен дизайн
Най-специалното предложение на W Hotel Hong Kong e апартамент смногозначителното име Extreme WOW. В него има място за всички помещения, необходими за един дом – дневна,трапезария, зала за прожекции, баня и спалня. На практичното бар пространствоса подредени столовете Norman Cherner Barstool. Среднай-внушителните дизайнерски решения е килимът с хипнотични кръгове. Вспалнята, освен голямото легло впечатлява и екстравагантната фалшива меча кожаи стилният и многофункционален пуф Fjord на Патриция Уркиола за Moroso.
наслада
СПА комплексът в хотела носи името Bliss®Spa или на български „наслада“. Тойразполага с 9 отделни стаи за процедури, две от които VIP, бутик, отделни съблекални, сауна,душове, специален бюфет и място, предназначено за четене на последните броевена модните списания. Можете да се насладите на всички видове професионаленмасаж, СПА и козметични процедури. Едно от най-специфичните места си оставасалонът за маникюр, където в уникална обстановка може да гледате филм, докатопрофесионалистите се погрижат за ръцете ви…
финално докосване
И в този хотел от веригата, W Hotels запазват традиционнотоприсъствие на пеперудите. Освен в „дневната“, те са изобразени и на внушителнопано от мозайка на покривния басейн. Композицията е дело на Фабио Онгарато.