Домът на Кейт Хъдсън в Лос Анжелис

1180

kateТя те научи „Как да разкараш гаджето за 10 дни“, показа ти „Развод по френски“ и „Булчински войни“, майка й е Голди Хоун, татко й – рок звезда, отгледана е от Кърт Ръсел и е приятелка с Кийт Ричардс. Тя е актрисата и носителка за Златен Глобус Кейт Хъдсън и няма как домът й да бъде обикновен. Вижте как изглежда къщата на една истинска звезда, „отгледана“ от на Холивуд.

историята
Никога не е излишно да си припомним старата максима, че всичко се връща. След 5 г. напразни опити да открие подходяща къща в Малибу, Кейт решава да се завърне в дома от своето детство в Лос Анжелис. Закупена от Голди Хоун през 1979 г., къщата с 4 спални е построена за странния и гениален режисьор на Франкенщайн Джеймс Уейл.

за заблуда
Макар и погледната отвън, къщата да напомня един обикновен американски дом на семейство с поне три деца, заблудата се разбива на парченца още с влизането. Ще спомена само изображенията от Кама Сутра до грегорианската камина и уникалните полилеи от черно стъкло мурано в трапезарията, комбинирани с автентичен шкаф от португалски манастир. Добре дошли в страната на бохемската еклектика!

спомените
Къщата е пълна със спомени, но пък лишена от всякаква практичност. “Мислехме, че имаме толкова много неща!”, казва Кейт пред W magazine. “За пръв път извадихме всички сватбени подаръци, пренесохме много мебели от апартамента ни в Ню Йорк извадихме и стотици неща, които досега просто “складирахме”. Осъзнахме, че сме жертва на начина си на живот – имахме куп празни стаи с по едно столче…”, довършва Кейт.

среща с декоратора
Кейт Хъдсън се среща с Робин Стандефър и Стивън Алиш – дизайнери, препоръчани й от нейните приятели Бен Стилър и Кристин Тейлър. Те работят заедно по стайлинга на пространства за филма Зулендър и наистина харесват стила им. Основателите на Roman & Williams остават верни на стила си и тук и залагат на еклектика, много боядисано дърво, акценти от текстил и натрупани кнниги. Специално за дневната, дизайнерите изработват огромен диван в стил нео-барок.

работа с клиента
Какви клиенти са звездите? Можем да научим само от тези, работили с тях. “Кейт искаше комфортна къща, но с “кътче неудобство” във всяка стая. Тя е един от най-търпеливите клиенти, що се отнася до избирането на текстил за дома, чрез гледане на стотици мостри.”, разказва Робин Стандефър. “Нормално е Кейт да има нужда от помощ за дизайна на дома си, но тя е креативна и иска да участва пряко във всичко. Това превърна работата ни по този интериор в нещо като арт проект!”, допълват дизайнерите. Хубаво е, че съществуват звезди, които оставят и приятни впечатления…