Линдзи Лоън продава дома си в Ню Йорк

1303

lohanТя е скандална, тя работеше за Ungaro, но я уволниха. Тя беше парти момичето на Холивуд, но май попрекали, защото й отказаха достъп до партито на Victoria’s Secret. Тя е Линдзи Лоън и продава апартамента си в Манхатън. Искате ли да надникнем вътре?

сградата
Сградата, където се намира апартамента на Линдзи, е 46-етажен стъклен небостъргач в Манхатън, наречен The Atelier. Известна е с това, че предлага уникални гледки към мегаполиса и река Хъдсън. Сред многото удобства, които предлага “Ателието” са 24-часови портиерски услуги и охрана, игрища за баскетбол и волейбол, център за практикуване на йога, както и лаундж с билярд широкоекранен телевизор и кухня. Има и импровизиран “плаж” на покрива. Какво може да искаме още?

на гости
Самият апартамент на Линдзи се намира на 40-ия етаж на сградата. Има две спални, две бани, облицовани с мрамор, както и изцяло стъклени външни стени, които разкриват гледка към Empire State Building. Допълнително “луксозно докосване” са каменните плотове в огромната кухня. Мебелите в дома също заслужават внимание – ще откриете знаковия стол на Вернер Пантон, креслото Womb на Ееро Сааринен и класиката Barcelona на Мис ван дер Рое. Макар и актрисата да е изхарчила 100 000 долара за обновяване визията на апартамента, тя твърди, че не прекарва много време там. Явно за нея това е една “незначителна” инвестиция…

звездно
Апартаментът е мястото, където актрисата е провела благотворителния фото търг в полза на Червения кръст. Жителка на сградата е и приятелката на Лоън – бившата водеща от MTV, звезда от Фантастичната четворка и участничка в CSI: New York Ванеса Минило. В коридорите може да срещнете и нейния (временен?!) приятел и бивш съпруг на Джесика Симпсън Ник Лашей. Стойността на апартамента е ок. 1, 300 000 долара… Тъй като наскоро цената му намаля с 50 000, може да почакате още малко с покупката.