Звезден пентхаус в Копенхаген

1341

copenhagenДори впечатляващите интериори получават втори шанс да демонстрират завидна визия. Проектът на Norm Architects в Копенхаген прилича на лъскав кино декор, получил своят римейк в скандинавски стил. Тук осветлението не идва от мощни прожектори, стените не са временни панели, а действащите лица са истински хора, които търсят не само фалша на красотата от екрана, а и комфорта на собствения си дом… Ще бъдем не по-малко истински от телевизионна риалити програма, но със значително повече стил. Последвайте нас и Norm Architects в един наистина специален дом в Копенхаген.

камера – работи!
Интериорът на пентхауса е изцяло изработен отново. В момента собствениците имат възможността да гледат към Копенхаген и от двете страни на новото си жилище. Разполагат с дневна, кухня, трапезария, спалня, баня и красива тераса, от която „надничат“ класическите столове на Вернер Пантон за Vitra. Трапезарните столове са DSW Chair на Чарлз и Рей Имс.

бохемът
Столът LCW Chair на Чарлз и Рей Имс, изцяло в черно стои в страни в искрящобелия интериор. Като в същински холивудски сюжет, той „наблюдава“ трапезарната маса и изчаква да дойде неговия ред да се превърне в главно действащо лице…

риалити зона
Кухненският остров е нещо необходимо за всеки дом. Намираме го и тук, в Копенхаген. Обособен е в ниша, точно срещу трапезарната маса. На нея няма да намерите обичайните прибори и аксесоари, а книга с най-добрите творби на Хелмут Нютън…

революционна фешън фотография
Обърнете внимание на дивана в лилаво. Обърнете внимание на черната масичка. Обърнете внимание и на очилата в ретро стил, верни на последните тенденции. Вижте как идеално са подредени лампите Topan в черно и златисто на Вернер Пантон за Unique Copenhagen. Вижте как телевизорът е вграден ненатрапчиво в стената. Любим аксесоар? Разбира се, книгата за Хелмут Нютън – първият моден фотограф, осмелил се да снима голи модели в ежедневна среда.

без глупости
„Мечтата на клиентите ни беше да имат минималистично пространство на върха на небостъргач, без излишни глупости. Важна част от това беше да минимализираме детайлите като пенели, вратички, дръжчици, и всички подобни… „, разказва Йонас Биере-Пулсен. Мисля, че спалнята на дома е доказателство за техния успех.