Мебели за хотели

555

Хотелът е място, предоставящо на човек възможност да се отпусне, дори само за няколко часа, когато се намира извън родния си град. Всяка година в средно големите хотели отсядат повече от хиляди души, така че сами можете да си представите за какво количество посетители става въпрос в големите хотелски комплекси. И ако собствениците на хотели наистина искат да печелят добре от своя бизнес, трябва да се погрижат интериорът да бъде наистина на ниво. В противен случай е малко вероятно посетителите да изберат повторно същия хотел.

За да привлечете постоянни клиенти във вашия хотел, трябва да направите мястото привлекателно, уникално, с отлични условия за почивка, както и да създадете уникална атмосфера. Основните изисквания при обзавеждането са за висока производителност и стилен дизайн. Основното при обзавеждането на хотелските стаи са леглата, тъй като хотелската стая е преди всичко място за почивка. Леглата трябва да са максимално удобни и матраците да са качествени, направени от добре подбрани материали.

До леглото трябва да бъде разположено нощно шкафче. В стаята е необходимо да има разбира се, гардероб, поне една маса, бюро, столове и т.н. Имайте предвид, че мебелите трябва да издържат натоварвания, тъй като гостите на хотела често ще поставят куфарите си на масата, на бюрото, а също и по леглата и столовете. Възползвайте се от възможността да изберете мебели, които са не само надеждни и естетически издържани, но също устойчиви на замърсяване и лесни за почистване. Много по-практични са мебелите от дърво, тъй като са по-издържливи в сравнение с тези от кожа например. Всичко зависи обаче от нивото на лукс на хотела.

Тъй като не всички стаи в даден хотел са еднакви, възможно е да се направят и специални мебели по поръчка за по-луксозните. Качеството ще е по-добро, но със сигурност ще ви струва по-скъпо.