Hansgrohe.Мобилен душ под коледното дърво

1052

hansgroheНевероятна и необикновенна идея за практичен и оригинален коледен подарък: Pura Vida пътнически-душ
Ако все още търсите необикновен и практичен подарък за Коледа, Hansgrohe ви предлага да подарите подвижния душ от невероятната серия Pura Vida. Това определено ще направи вашия подарък уникален, но и практичен. Така Hansgrohe ще предостави на вашите скъпи и близки хора душ, който те ще могат да използват както у дома така и на път. Освен това, пътническия душ Pura Vida разполага с елегантно, малко и практично калъфче за лесна преносимост. Хубавото при този душ е, че не ви се налага да използвате никакви инструменти, за да го свържете към шлауха (маркуча за водата).

приятно пътуване
Чрез своя пътнически душ Pura Vida, Hansgrohe ви представя яснота и емоционалността на душовете си, както и цялостно нов дизайн, който е характеризиран от нежни и плавно-преливащи се линии. Серията Pura Vida е създадена с помощта на световно известното дизайнерско студио в обзавеждането за баня Phoenix Design и придава чувство и усещане за сигурност и спокойствие в цялата баня. Заоблените форми на душа и преливането от бяло в хром лъскав го превръщат в едно малко бижу на което да се наслаждавате. Въпреки своята компактност, душът Pura Vida от Hansgrohe ви предоставя неимуверно богата струя, която ви доставя неограничено удоволствие.

технология
Благодарение на технологията на Hansgrohe, AirPower, пътническия душ Pura Vida притежава функцията да обогатява водата с въздух и по този начин да пресъздава усещане за тропически дъжд. Това става чрез специална система в самата душ слушалка, която прави така, че капките вода стават естествени, а не се нижат като спагети. Душът Pura Vida е идалният подарък, който няма да остарее във времето, а ще бъде използван практично.