Hansgrohe. Просто добро къпане

1196

cromettaCrometta 85 от Hansgrohe Ви доставя цялото удоволствие на света.
Шилтах, Ноември 2010. Ръчен душ с множество струи или душ комплект, енерго-спестяващо чудо или горен душ? Обширната серия Crometta 85 от Hansgrohe – специалистите в смесителите за мивка и душове – притежава всички характеристики, които могат да допринесат за желаното забавление под душа. Гаранцията за това обещание идва от дискретната елегантност в стила на Crometta 85, която се дължи на дизайнерите от Phoenix Design. „В серията душове Crometta 85,” казва продуктови мениджър Ричард Грое, „ще видите, че сме създали продукт, който притежава всички черти на един наистина качествен душ. Важното е, че той Ви предлага качество на супер цена.”

Crometta 85 Multi, Vario, Green: Всички хубави неща идват по три
Crometta е налична в три версии; дизайн както на ръчен така и на горен душ. Общото при всички три дизайна е струята с диаметър 85 мм, която е основната при къпането. Версията Multi Ви предлага цели три начина на пръскане на душа, които варират от масажна до мека струя, чрез пулсираща масажна до мека и успокояваща струя. Vario пък Ви позволява сами да определяте интензитета на водата идваща от душа. Взимането на душ се превръща в истинско изживяване със серията Green на Crometta 85. Тази версия душ от модела Crometta 85 смесва водата с въздух и пресъздава усещане за тропически дъжд. По този начин струята ставя по-мека и по-обилна. В същото време, технологията EcoSmart на Hansgrohe, ограничава капацитета на душа до 6 л/мин. без това да повлияе на комфорта от взимането на душ, а пък пестите средства и вода.

Crometta 85 душ комплект – Душ решение за всяка баня
Душът Crometta 85-trio притежава заоблени форми и функционира посредством душ окачването Unica’Crometta. Този модел е напълно хромиран и позволява неимоверно лесно регулиране на височината на душа дори и когато ръцете Ви са насапунисани. Покритието на окачването позволява третиране с всякакви препарати и гаранция за дълъг живот дори и без тях. Благодарение на своя дискретен дизайн, душ комплекта съдържащ душ слушалка, тръбно окачване и шлаух, се вписва еднакво добре във всяка една баня независимо от нейния размер или дизайн. Crometta 85 от Hansgrohe не е предназначен само за нови жилища, а дори за бърза смяна на стария душ без разхищение на много средства и време. Разбира се няма нужда да Ви напомняме, че всички душове с марката Hansgrohe притежават системата срещу варовик – QuickClean. Единственото, което трябва да направите, ако водата Ви е варовита, е да минете с ръка по силиконовите дюзички на душа и готово. Толкова е лесно и бързо!