Талант за интелигентни комбинации. Смесители за баня Focus E2 от Hansgrohe

1155

focuse2Няма друго помещение в домовете ни, което да претърпява толкова дълбоки промени, както банята. Неприкосновеното пространство, което е предвидено за помещение за миене, сега вече се е превърнало в оазис със съвременен и хармоничен дизайн. За да може всеки един от нас да превърне своята баня в подобно място на спокойствие и релакс, специалистите от Hansgrohe са създали смесители и душове от серията Focus E2 . Атрактивността на продуктите от серията Focus E2 е създадена от Phoenix Design чрез комбиниране на различни елементи и технологии.
Със своята елегантна визия и лъскаво присъствие, смесителите на Hansgrohe ни радватат, благодарение на ергономичните си форми и меки линии. Темата във серията Focus E2 e елегантност и практичност. Перфектно плоски повърхности, които са раздвижени от органични извивки и отворени ъгли, които да създават контраст. Окото е нежно погалено от прецизно изработените ръбове и светлата повърхност, които подчертават дискретност и лукс. Всички тези характеристики ясно показват, че серията Focus E2 може да се комбинира с всякакви продукти за баня.

перфектната комбинация
Линията Focus E2 не е създадена само за универсална употреба. Тя се превръща в уникално творение на изкуството, когато е комбинирана с душ пити от Hansgrohe. Също така можете да създадете идилия в банята чрез Focus E2 в комбинация с колекцията Crometta 85 сега вече имате комфорт, качество и визия във вашата баня, а Hansgrohe ви уверява, че ефектът е дълготраен.

Доказано качество
Когато говорим за технологии и функционалност в банята, Hansgrohe разчита на доказаното качество на серията смесители Focus E2 . “Дали е в дома ви или на публично място като луксозен хотел или ресторант, смесителите Focus E2 са идеалното решение подчетрано от ясен дизайн, дълготрайност и ценово предимство,” -казва продуктовия мениджър на Hansgrohe Клаус Брокман. Основното тяло е създадено от висококачествен месинг и металните лостчета позволяват лесна експлатация на смесителя. Благодарение на патентованите Boltic лостове, биват избягвани луфтове, които биха се появили в годините. Вградената технология, която ограничава топлата вода, пести енергия и ви предпазва от изгаряния. С височина на смесителите до 167 мм, Focus E2 дават достатъчно голямо свободно пространство при миене на ръцете

Просто умно: използвайте водата и енергиято разумно
Благодарение на технологията EcoSmart от Hansgrohe, струята излизаща от смесителя Focus E2 е ограничена: това е един природосъобразен метод, който въпреки лимитирането на струята, доставя нужното количество вода. Постигнато е благодарение и на AirPower технологията на Hansgrohe: специален аератор, който е интегриран в смесителя и смесва водата с въздух. Регулатора на смесителия Focus E2 ограничава струята до 7,2 л/мин, което спомага за правилната консумация на вода. QuickClean функцията, която е заложена и при душовете Hansgrohe, прави натрупването на варовик по и във смесителя невъзможно.
Hansgrohe е доказаният лидер в обзавеждането за баня и кухня: душове, смесители и душ системи, както и със своите термостатни и водопроводни технологии. Носител на множество престижни награди за дизайн и качество в световен мащаб, бранда ви предоставя продукти с ненадминато качество и дизайн. Технологии като AirPower и EcoSmart правят Hansgrohe водещият пионер в технологиите в санитарната индустрия.