Обзавеждане за детска стая

1990

Едно голямо удоволствие е да се проектира детски стаи – те трябва да носят вдъхновение и радост на нашите съкровища. Всички останали стаи в жилището също, но при детската стая се изисква повече развихряне на фантазията, цветове и внимание към детайлите.

Стаите на тийнейджърите а и на малчуганите, освен красиви, практични и удобни трябва да бъдат безопасни. Определено удовлетворението от постигнатия резултат е много голямо. Що се отнася за обзавеждане на детска стая е хубаво да се има предвид да се използват безвредни еко материали за тапети, бои, латексовите стени и подовите настилки.

С обзавеждането на детската стая за нашите деца всеки възрастен отново се връща в своите детски фантазии, като същевременно създаде една прекрасна стая, която децата да се чувстват великолепно. Днес магазините за мебели разполагат с много богат избор от готови решени или каталози от които би могло да се комбинира и също да се създаде една страхотна стая.

С развитието на мебелната индустрия детските стаи започват да се превръщат в едни необикновени места в които децата се чувстват като в приказка. Легло в формата на кола или други мебели които наподобяват замъци, кораби или дори колкото и да е странно футболно игрище. Дори мебели с такива причудливи форми биха могли да бъдат опасни с своите остри ъгли.

Когато купувате мебели за детската стая внимавайте с големината на мебелите спрямо цялата стая и най-вече дали ще има достатъчно място за игра на децата. Един от почти задължителните елементи в интериорния дизайн на пода да се постави мек килим или друга постелка, тъй като това е едно от основните места за игра. Всичко останало оставете на вашата креативност, за да сбъднете една детска мечта.