Червена хегемония от Scala Interni

1159

sofaСигурно вече сте усетили, че червената хегемония сред продуктите за дома се настанява все по-осезателно при нас. Поредната доза идва от Scala Interni.

лукс под вас
Създавайте модерна визия у дома. Лесно е, направо е просто с червения разтегателен диван Luxe, част от колекцията I Style нa Innovation – Дания, която съчетава модерен стил със съвременни функции. Проектиран в Дания, Luxe е удобен, функционален и атрактивен. Luxe имат три позиции – диван, позиция Relax и легло. Матракът му е изпълнен от висококачествен пружинен пакет и полиуретанова пяна, а дамаската е от текстилна кожа. Краката са стилни и изчистени, изработени от хромирана стомана. Диван Luxe е по дизайн на Андреас Лунд, Флеминг Хойфелдт и Пер Вейс. Размерите му са следните – дължина: 200 см., височина на сядане: 37 см., размер в разгънато състояние: 110 см.

стол на сърца
Club Chair представлява удобен и модерен стол, изпълнен в червена текстилна кожа, с апликации с мотив от сърца. Част е от колекцията Innovation Rebel. Краката му са хром. Дизайнер на стола е Пер Вейс. Предлага се и в черна текстилна кожа, като в тази версия към апликациите от сърца, са добавени и такива със знака за мир на хипитата и череп с кости…

комбинации
Масичките Combination са също част от колекцията Innovation Rebel. Могат да бъдат в два различни размера – малката е с 60х60 см, голямата пък е 60х100 см. Цветове при малката са селектирани до бял, черен, червен, оранжев и жълт, а при голямата – черен, бял и червен. Височината им може да бъде 20, 30 и 40 см.

тънко, по-тънко
Носител на червеният цвят в колекцията Innovation Rebel са и масичките Leaf и Hi-leaf. Размерите на Leaf са 26x57x50 см, на Hi-leaf съответно са 40х107х50 см. Цветовете, с които се предлагат могат да бъдат матови – сив и черен, както и гланцови – бял, червен, оранжев и жълт. Краката им са от хром.