Всестранен талант от Hansgrohe в кухнята

1138

смесители за кухня Focus E2 и Talis S2 от Hansgrohe
focus2Кухнята вече не е просто място за готвене, а всекидневна стая където се радваме да живота и се срещаме със своите приятели. Един много важен фактор тук е интериорния дизайн. Най-често елементите на които се обръща най-много внимание са мебелировката и осветителните тела. Това, което може да се забележи в повечето кухни е пренебрегването на кухненските смесители, които все пак използваме най-често през времето прекарано в кухнята. Чрез смесителя за кухня ние мием своите ръце, плакнем съдове, пълним съдове с вода или с други думи можем да кажем, че използваме своите смесители за кухня около 90 пъти дневно. Не мислите ли, че именно това е артикулът на който трябва да се обърне най-голямо внимание поради честата му употреба. Но техническата надеждност не е единствения фактор, който трябва да бъде определящ при избора на кухненски смесител. Трябва също така да обърнем внимание и на дизайна, който ще придаде основен акцент в интериора на кухнята. Новите кухненски смесители Focus E2 и Talis S2 от специалистите по смесители и душове от Hansgrohe (www.unitrade-bg.com) доказват, че високото качество и разумната цена могат да се движат ръка за ръка. Клиентите, които търсят функционалност и разполагат с ограничен бюджет могат да намерят своя team-player в смесителите за кухня Focus E2 . Безкрайната елегантност при този смесител е постигната чрез нежно закръглената дръжка, която от своя страна е паралелно синхронизирана с чучура. Още нещо. Дизайнът на смесителите за кухня от Hansgrohe позволяват удобна експлоатация дори с мокри или насапунисани ръце.

изобилие от функции за повече комфорт в кухнята
Характерните черти на на новата серия смесители за кухня Talis S2 са високо позиционирания чучур, разположената под перфектен ъгъл дръжка и тънкото тяло на самия смесител. Ако желаете можете да изберете и модел, който да притежава душ, чрез който по-добре да измивате Вашите съдове. Невероятния смесител за кухня Talis S2 може да работи на два режима – нормален и шупваща струя. След приключване на миенето подвижният душ се връща неимуверно лесно на мястото си – в самия смесител. Шлаухът на самия душ е толкова здрав, че можете спокойно да бъде хванат от двете страни от двама души и дърпан като тест за издражливост. Серията Talis S2 е налична както във вариант хром лъскав така и във вариант от неръждаема стомана.
Всички смесители за кухня с марката Hansgrohe са снабдени с функцията Boltic, която не позволява на дръжката, която смесва водата да се разхлаби с годините. Системата Quick Clean пък не позволява абсолютно никакви варовикови образования да се настанят в смесителя или по неговата повърхност. Температурата при тези смесители се настройва изключително лесно и приятно.
Нека не забравяме, че Hansgrohe е синоним за качество и надеждност. Със своите безбройни награди за дизайн и благонадеждност, немската марка се е превърнала в световния лидер в обзавеждането за баня. Ако трябва обаче да се позоваваме на точни цифри можем с гордост да заявим, че Hansgrohe е на 17-то място в класацията на най-добрите дизайнерски компании в света. Само за справка участниците допуснати до призовите места са 1,499 компании. Чрез своят невероятен дизайн и надеждност, смесителите за баня и смесителите за кухня на Hansgrohe са изместили брандове като Adidas, Nokia и Audi.