Раздвижи се със стол B_Move от Bene

858

untitledСъчетание от последователен дизайн и иновативна техника – това представлява въртящият се стол B_Move, дело на офис-титаните от Bene. Но бихме добавили още и лаконичен, геометричен език на формите без излишни декоративни орнаменти, със стройни и прецизни линии. Един офис стол с интуитивно ползване, зряла ергономия и максимален комфорт. Всичко това въплатено в дизайн от b4K Andreas Krob.

конструкция
Седалката, облегалката за гърба, подлакътниците, антилордозната подложка и елементите за обслужване са формално и функционално съгласувани помежду си. Обслужва се лесно и интуитивно с бутони, с ергономична форма и дизайн. Облегалката за гърба е директно свързана с механиката и същевременно носи подлакътниците.

без усилие
Изместването на контранатиска на облегалката за гърба е уникално и особено комфортно благодарение на патентованата избутваща механика – регулира се бързо и без усилие и се застопорява в четири позиции.

фактите
Предлага се в богата цветова гама. Седалката може да се нагласи на височина, варираща от 410 до 520 мм. Тежестта на стола може да варира от 45 до 120 кг. Облегалката за гърба може да се регулира в 4 позиции. Базата на стола се изпълнява стандартно от черна пластмаса, като се предлага и с база от полиран или оцветен алуминиий. Облегалката за гръб може да бъде изпълнена от текстил, мрежа или тапицирана с кожа.