Triplan Flexica: една система – много възможности

1177

flexicaИнтериорните (демонтируеми) стени на Triplan осигуряват голяма свобода и гъвкавост при разпределението на всяка офис или търговска площ. А модерният офис много често има “нужда” точно от това, да. Непрекъснатият човекопоток от “идващи” и “отиващи” си служители, постоянните размествания и трансформации из “храма на работата”, търсят адекватен отговор и в промяната на интериора и архитектурата на офис пространството. За щастие, основна концепция на Triplan пък винаги е била синтезирана до изречението: „Една система – много възможности”. А днес компанията разполага с осем различни продуктови линии и всички те разчитат на една и съща обща модулна конструкция, която позволява лесно да се съчетават помежду си. Всяка от линиите предлага множество материали и повърхности – стъкло, тапет, дървени, метални гипсокартоненни плоскости, както и набор от различни цветове и структури. Ние решихме да представим за вас една от тях – Triplan Flexica. Тогава да не губим повече време…

модули
Triplan Flexica е система за преградни стени от модулен тип, използваща панели, както от стъкло, така и плоскости. Flexica има характерна тънка лайсна между хоризонталните плоскости. Предлаганите модули са с широчини от 300 мм до 1250 мм. Въпреки това, стандартно те се предлагат с широчини 900 мм и 1200 мм. Стъклените модули може да бъдат доставени с единично или двойно остъкляване. Стандартно, Flexica се доставя с Omega свързващ профил. Като опция, може да бъде доставен и с по-тънкия свързващ профил Aspira.

опции
Предлаганите от Triplan мебели, например рафтчета, плоскости и шкафчета могат да бъдат окачвани директно чрез свързващите профили върху стената. Възможно е вграждането на вертикални щори, като може да се използва огромен набор от типове стъкла. Може да се поръчат щори с различна цветова гама. Flexica предлага и множество опции за врати.

famous
За финал, не издържахме да не натъртим, че Flexica, както и всички останали системи на Triplan се използват в много бизнес сектори, за които със сигурност няма как да не сте чували: Coca-Cola, Daimler-Chrysler, VW, Renault, Bosch, Audi, Nokia, Siemens, Shell, Philips, 3M, DHL, Colgate, Xerox, L’Oreal… Ако трябваше да изброим всички “имеперии” на комерса, в които Triplan “има пръст”, едва ли щеше да ни стигне един лист А4. Благородни сме и затова слагаме точката точно тук. Вие пък може да ги потърсите. Апропо, трябва да ги потърсите, ако искате да имате надежда, че някой ден ще попаднете в “списъка”, формат А4, който претупахме по-горе.