Съвременно и модерно обзавеждане и идеи за мебелиране на дома

2119

Ключът към модерния дом е елементарността. Това, обаче, не означава, че вътрешният обзавеждане трябва да е еднообразен и отегчителен. Проучванията сочат, че елегантното подреждане предполага неутрални багри, геометрични линии и изчистени багри.

Изтъкнете и дребните подробности. Те винаги са били от важни значение при обзавеждането. При правилни комбинации на пространството, шарките, мебелите и аксесоарите. Mодерният интериор може да преобрази дома Ви в уютно и топло място. Модерният интериор и стила не се постига само с купуването на мебелиМодерен дом се постига с опростяване.

Трябва така да се подреди мебелировката, че да не се струпват на едно място, а в стаите да има въздух и пространство. Проучвания показват, че натрупаните мебелировка предизвикват стрес, затова ползвайте малко, но функционални мебели със семпли линии и подходящи багри.

При обзавеждане на спалнята трябва да се наблегне на отпускаща атмосфера и да помага за качествена почивка. Едно от нещата, които може да подмените е класическата дъска на леглото с по-съвременно – декорирано с релеф и други, които изглеждат като шедьоври на изкуството.Можете да замените класическата табла на леглото с нова, инкрустирана с аксесоари, които напомнят на творби на изкуството.