Евгени Минчев: Да използваш интериорни дизайнери е като да признаеш, че си импотентен

1080

evgeni-minchevСтратег и вдъхновител на зараждащото се висше общество след краха на соца, 20 години по-късно пресата го нарича с думи като Крал на елита, на висшето общество, както и с някои не чак толкова мили… Днес последната вълнуваща новина около него е почти златният дом, който си обзаведе в столичния квартал Манастирски ливади, което беше и логичната причина да го потърсим за светкавично интервю и подробности около него.

Използва ли интериорни дизайнери при реализация на жилището си или разчита изцяло на личен стил и подход?
Да използваш интериорни дизайнери е като да признаеш, че си импотентен и използваш левитра. Вътрешната сила трябва да бъде експонирана и интериорът може да бъде възможност този вътрешен потенциал да се изтъкне. Вложих голяма част от идеите си в този пентхауз, защото той даваше много възможности да разкрия себе си, чрез средствата на интериора.

Откъде са повечето мебели, които си използвал в интериора?
Някои от мебелите са наследствени, други – по-дребните си донесох от Лондон, а останалите намерих на добра цена в България.

Според теб, колко процента от населението в България изпитва недобри чувства към твоя милост в момента, виждайки дома ти?
Не вярвам някой да изпитва негативни чувства заради моя дом. По-скоро мисля или се надявам да е така, че този дом може да послужи за пример на хората, да им даде още мечти или най-малкото добри идеи за бъдещия им дом. Българинът е добронамерен и прям народ. Харесва лукса, но за да го постигне, трябва да го цени и уважава и при другите.