Орлин Павлов: Ако имам 6 къщи ще ги продам, за да направя клип за 1 милион

1155

orlin-pavlovКогато преди време попитахме Орлин в разговор как намира идеята за собствено ток-шоу и какви хора би представял, той ни отговори така: Ако имам собствено шоу ще заложа на много интересни и не много популярни личности, защото виждаме, че се въртят едни и същи на екрана – кой с нов албум, кой с нови цици… Точно така, добре казано. Е, Орлин вече имаше такова, благодарение на ефира на “Точно така”, където бе водещ, макар че ни бе и малко тъжно за липсата на Светльо Витков. След пророческия ни въпрос, неизбежно го потърсихме с още цяла серия…

Като какъв се чувстваш най-комфортно – певец, водещ, актьор, танцьор…
Щом съм се съгласил да участвам в нещо, макар че има и изненади по пътя, се чувствам навсякъде добре. Аз съм учил да бъда синтетичен актьор – да пея, да танцувам и да съм актьор при Николай Георгиев в неговата школа 4хС.

Печелиш ли добре у нас и гледаш ли “навън” за продължение на кариерата?
Печеля добре в България. Всички гледаме навън – не говоря само за певци и музиканти. Въпросът опира до колко българските продуценти могат да ни изкарат. Аз се съмнявам, че могат. Трябва да залагаме на чужди продуценти, лейбъли… Ако имам 5-6 къщи ще ги продам и ще поема риска да направя клип за половин милион долара, но нямам.

Познаваш ли български дизайнери и архитекти и какви са впечатленията ти?
Те са млади и наистина много трудно си намират работа. В момента няма “бум” на строителството, заради кризата. Според мен повечете сгради, които се строят не се вписват много в нашата архитектура. Някак безразборно се строи все още и в София, и по Черноморието.

Какви са разбиранията ти за модерен дом?
Нямам такива, а по скоро за уют и скромност. Въпреки това, може да бъде мащабен.

Използваш ли интериорни дизайнери, при промени в дома си или караш на собствен вкус?
Не използвам. Нямам такива огромни средства, за да ми направи 3D-проект как ще изглежда. Това е за хора с пари – не казвам, че нямам, но мисля че е излишно.

Интересуваш ли се от дизайн и архитектура?
По-скоро от красиви дестинации по света. Още не съм ходил в този 800-метров хотел в Дубай, който откриха.

Как би изглеждал домът на мечтите ти?
Може да прозвучи клиширано, но – ако може да има планина, ако може да има и море. И няма да е на повече от 2 етажа със сигурност. Може да има басейн. Ще бъде разпънат на някъде около 1 декар. Обичам пространствата, обичам високите тавани – поне 3,20 или повече. Бих закачил на тях едни халки, бих си направил специална стая за да спортувам – с разни висилки и тежести, шведска стена и подобни неща. Една хубава сауна. Ако живеех в Европа и с това, което правя и известността, която имам би трябвало да съм милионер, нали?

На какви мебели и обзавеждане залагаш обикновено?
Допада ми визията на ретро мебелите.

Линия или стил, на която си привърженик и поддържаш в интериора си?
Не обичам да е претруфено, както и стаите да са изпълнени с много неща, хиляди дивани, неща, които можеш да буташ и да чупиш. По-скоро минимализъм, а не пищност.

Ценител ли си на марковия дизайн, мебели и техника или не ги предпочиташ?
Не чак толкова. Ако тръгнеш да се съобразяваш с едно нещо… Държа на качествените материали и ако тръгна да правя нещо бих искал да знам, че камъкът или дървото ще издържат поне 100 години, няма да е някакъв талашит.

Сподели ми за някое интересно интериорно решение, което си постигнал вкъщи.
Винаги пробивам стени и слагам някакви висилки, на които да се набирам или пък боксови круши.

Ако погледнем в дома ти, най-интересното и неочаквано, което ще открием е…
Оставил съм принтера и скенера най-отгоре върху шкафа…

Живееш в София. Как намираш местния градски „климат“?
С една дума – хаос. С пример – до нас има една сграда, която всеки момент ще падне. Трудно е, защото хората са на различно мнение – едни искат да я укрепват, други – да я бутат. Според мен трябва да се събори и на нейно място да се построи нещо модерно и ново. Има липса на модерни и високи сгради в столицата. Ако трябва да коментирам качеството на строителство, смятам че е малко рисково да влезеш в една сграда, която е строена преди една година. Аз не бих се наел. Много ме дразни, че навсякъде е изпълнено с реклами по улиците. Всеки си е забил разни светещи тела и плакатчета, което ужасно загрозява. Става като пазара Хан Ел Халили в Египет, макар че и там не е така.

Има ли архитектурен проект в България, които намираш за интересен и дори би определила като любим?
Лятото много обичам да се разхождам от СУ до ЦУМ. В Русе има страхотни сгради, но повечето от тях не мисля, че са в добро състояние.

Като публична личност, името ти често е сред „жълтата“ преса.
Не обръщам никакво внимание на написаното – че съм гей или че съм спал с някой си. Или съм бил проститутка преди време. Не мисля, че някой вярва на тези неща.

Превърна се в звезда благодарение на музиката. Би могъл да използваш известността си още за да…
Превърнах се в звезда благодарение на телевизията. Бих могъл да използвам известността си за музиката – да създавам сингли и албуми. Наистина е трудно. Намираме се в хаос и работим като в хаос.

Разкажи ми повече за приятелката си Яна, която срещна по време на Dancing Stars. Какво те привлече най-вече у нея?
Симпатичен, скромен, красив човек. Привлече ме това, че е много истинска, че не се преструва, че има самочувствие, че е красива и че има какво да си кажем. Най-интересното беше, че след като свърши шоуто, усетих липсата й. Тогава се породиха тези чувства, за които не съм предполагал. Неочаквано беше – тя е на 19, аз съм на 30 – просто абсурд…