Презентация на най-новото от Renolit

1410

SONY DSCНаскоро, в Шератон София Хотел Балкан, германската фирма Renolit AG, включваща Renolit AG Exterior Division Worms и Renolit Cramlington Limited UK, правоприемник на Cova Products UK и техния изключителен представител за България фирма Петър Михайлов и Ко ООД проведоха презентация на най-новите продукти на групировката – екстериорни фолиа за облицовка на ПВЦ и алуминиеви профили за врати и прозорци, както и други екстериорни решения. Всички фолиа са сертифицирани и отговарят на изискванията на RAL-GZ 716/1. На събитието присъстваха интериорни дизайнери и архитекти от цялата страна, както и фирми, производители на дограма и врати. Бяха демонстрирани характеристиките на материала и направени сравнения с подобни повърхности. Основните продукти на презентацията бяха…

renolit exofol fx
Фолио за екстериорна употреба с двойна гаранция (например 10 години за България, 15 години за Германия). Фолиото е изцяло съставено от акрилен материал, който осигурява дълъг срок на гаранцията.

renolit exofol mf
Фолио за екстериорна употреба със стандартна гаранция (например 5 години за България, 10 години за Германия). Фолиото е съставено от PVC и акрилен повърхностен филм. Тези фолиа се делят на две подгрупи: Classic – декори със стандартна повърхност и Premier – такива със специално покритие, което имитира дървесната повърхност както по вид, така и по допир.