Създаване на интериорен дизайн

492

Всички знаем, че към създаването на интериора трябва да се пристъпи разумно. Дизайнът и ремонтът се правят с желание, идеи, технологии и в своята същност той не е само поставяне на тапети и разполагане на мебелитe, а е един продължителен процес. И колкото по-високи са изискванията към резултатите, толкова по-голямо внимание трябва да се отдели на процеса на проектиране и дизайна, както и на организацията на целия процес.

Като цяло създаването на интериорния дизайн (ако е качествено) е гъвкав процес с много нюанси. Всичко в този процес е взаимно свързано — възможностите на жилището, очакванията, технологичните детайли на жилището,квалификацията на строителите, бюджетът, с който разполагате, сроковете, творческия дизайн.

Ако ви предстои създаването на интериорен дизайн, не бързайте с вземането на решения! Дори и да ви предстои да смените жилището си и не разполагате с много време, имайте предвид, че е по-добре да се забавите с три-четири месеца на този етап, отколкото да си усложнявате живота след време, защото в новото жилище ви предстои да живеете за дълго. забавянето на ремонта на 3-4 месеца е нищожен в сравнение със способността да живее дълго. В случая е без значение дали работите с дизайнер или разчитате на собствените си идеи, всеки детайл трябва да бъде добре планиран.

Това не означава, че трябва да прекарате часове и нощи над чертежи и цифри, но трябва да отделите нужното време и внимание на предварителното планиране. Обсъдете с приятели, потърсете помощта на консултант, информирайте се за тенденциите, посотете блогове и форуми и се запознайте с възможностите.

СПОДЕЛИ
Следваща статияДекор в бяло