Анти fast food – VacSy от Zepter

1513
vacsy_zepterЗапазването на храната прясна и здравословна винаги е било проблем. Какво можем да направим, за да съхраним вкуса, хранителните вещества и количеството на нашата храна за по-дълго време? Zepter е открил решението, няма страшно. Научно-изследователски екипи на компанията са осъществили най-модерната разработка в диетоложките проучвания и вакуумиращи технологии, за да създадат най-оригиналния, ефикасен и здравословен начин за съхранение на храни.
Решението е вакуумиране, точка по въпроса. Естественият метод на съхранение, чрез изсмукване на въздуха с VacSy®. Това предпазва от въздействието на бактериите и гъбите и поддържа непроменени вкуса и хранителните качества на продуктите. Преди процесът и оборудването, необходими за създаване на такъв вакуум бяха възможни единствено за търговски цели, но не и за прилагане в домашни условия. Е, има промяна. Zepter обърна внимание на проблема и резултатът е тази революционна вакуумираща система за вашия дом. 
по същество: органолептичност
VacSy е патентована в цял свят вакуумираща система за първокачествено съхранение на продукти. Тя е технологично проектирана да осигури създаването на вакуум в съдове и в специални торбички, налични и под формата на ролка. Вакуумираща система VacSy поддържа храната свежа за по-дълго и запазва нейните органолептични свойства. При нормални условия готвеното месо може да се държи два дена в хладилник.
В торбички VacSy то се запазва до 10 дена. С други думи – пет пъти по-дълго. А зеленчуците, ще попитате за зеленчуците?!? Те, както и някои салати остават свежи за 21 дена – четири пъти по-дълго отколкото при нормални методи на съхранение. Сега световно известната вакуумираща система VacSy за съхранение на храна придобива нов изглед за предстоящото десетилетие.
идеално вписване
След задълбочени пазарни проучвания дизайнерите на компанията придадоха на VacSy нов естетичен външен вид. Новият оранжев цвят е специално подбран да подхожда и да се вписва във всяка модерна кухня. Това е цветът, който хората предпочитат за кухнята си и както винаги, дизайнерите на Zepter са доразвили идеята си за съвършенство. Накратко, VacSy е бъдещето за съхранението на продукти. Но нека разберем още малко за устройството…
технологията
Основните елементи на VacSy са помпата, както и уредът за запечатване на торбички – Вакуум баг и различните съдове. Патентована вакуумна помпа изсмуква въздуха от съдовете. Високотехнологична клапа на капака на съда подпомага изтеглянето на въздуха и запазване на вакуума в съдовете и торбичките със специален Вакуум баг. Съдовете VacSy са пригодни за съдомиялни машини и микровълнови печки: просто замрази, размрази, затопли, сервирай! Системата VacSy може да се използва за вакуумиране на прясна или готвена храна направо в: съдове, буркани, бутилки, торбички и ролки VacSy. Тя може да бъде използвана и за запечатване на всякакъв вид храни или предмети.
вакуумната помпа
VacSy VO M-010 – тази малка, но мощна помпа може да отстрани въздуха от торбичката, изолирайки храната от всякакви възможни замърсявания и от всичко друго, което би могло да я развали по време на съхранението. Помпата представлява същината на системата, която изсмуква въздух от съдовете. Тя не само ви дава възможност да вакуумирате храната си у дома, но работи и с цялата линия от съдове VacSy.
Вие дори можете да използвате вакуумната помпа на открито с кабел за автомобил VacSy (за VO-019). Помпата може перфектно да се комбинира с всички останали продукти от оригиналната Колекция Шедьоври Готварски съдове на Zepter Home Art като новите индукционни съдове за най-здравословно готвене. Комбинирана с мултифункционалните универсални капаци, вие можете да постигнете най-добрия вакуум направо от съдовете Zepter.
вакуум баг vacsy с вакуумна помпа vo m-017-p
Това е цялостната система за вакуумиране на храна, укрепваща здравето на вашето семейство. Функционалността е една от най-силните характеристики на Вакуум баг VacSy с вакуумна помпа. Когато натиснете бутона, уредът създава вакуум и запечатва торбичката за секунди. Това е приложимо не само за остатъци от храна, но е и разумен начин за съхранение на каквото и да било.
Спестяваме пари и време, като купуваме големи количества храна и вакуумираме всякакви хранителни остатъци за по-късна консумация като цялата им хранителна стойност остава непокътната. Вакуум баг VacSy с вакуумна помпа дава възможност дори на най-заетите семейства да се хранят правилно и балансирано, а също спестява и пари. Нямате време за готвене?
Искате ли да избегнете прибягването до скъпите и нездравословни fast food варианти? Ето ви план! Пригответе ястията предварително и ги съхранявайте лесно, запечатвайки ценните им качества и вкусове. С Вакуум баг VacSy с вакуумна помпа можете да сте сигурни, че семейството ви има здравословна диета.
не само в кухнята
Вакуум баг VacSy с вакуумна помпа е удобен не само в кухнята. Можете да ползвате торбичките, за да съхранявате ценности и бижута или много деликатни плодове като ягоди и малини. Може да се използва и за предпазване на компакт дискове и електронно оборудване от вода и прах. Запечатайте важни документи в торбички VacSy, за да ги предпазите от влага и увреждане. Когато оправяте багажа си за пътуване, изтеглете въздуха от дрехите си. Ще спестите място и ще можете да съберете повече и да сместите по-добре багажа си. Наистина доста полезно устройство, адмирации Zepter!