Ergorapido или wireless прахосмукачката

1274
Electrolux_ErgorapidoElectrolux Ergorapido е победител в своята категория според тест, проведен от независимия немски институт SLG. Най-продаваната акумулаторна прахосмукачка в света е по-добра от основните си конкуренти по три от общо четири показателя. Всички прахосмукачки, тествани от SLG, притежават силни качества – леки и лесни са за управление, работят с въздушен поток и са безшумни. Само дето Ergorapido прекоси финала като неоспорим победител със 78 точки. И не случайно, Ergorapido отразява традицията на Electrolux в проучването и дизайна на прахосмукачките в период на повече от 90 години. Ergorapido гарантира премахването на праха, създадена е за бързо и цялостно почистване, дори на неравни повърхности или плочки, като лесно събира и по-големи частици.
малко алгебра
С тегло само 2,5 кг., Ergorapido е по-лека от своите конкуренти с 30%. С нея човек може да почиства с една ръка, като заобикаля препятствия и остри ъгли без затруднение, благодарение на 180-градусовата й ротация. Ergorapido е тиха и произвежда само 77 dB шум, докато всички останали модели в теста демонстрират нива на шума около 80 dB. В шумна среда разлика от 3 dB се възприема като намаляване на шума с 50%. И изглежда добре – последният модел на Ergorapido спечели две награди за дизайн – Red Dot Design и iF Product Design.
характеристики и технически данни на ergorapido zb2813
Има индикатор за заряда на батерията. Типът на акумулаторната батерия е NiMH. Време за почистване до презареждане е 20 мин. Система за филтриране е с отделение за прах Ciclonic. Времето за почистване е 20 мин. Броят на батериите е 8. Напрежение: 9,6 V. Аксесоари: турбо четка, малка четка.
лесно за маневриране – гъвкав накрайник
Двушарнирния подов накрайник ви дава възможност да направлявате без кабел модела “2 в 1” около мебелите. Извийте леко ръкохватката за по-лесно маневриране.
лесно почистване на уреда
Използвайте маркуча на вашата основна прахосмукачка и изсмучете праха от контейнера през патентованата система или просто отстранете контейнера и го изчистете ръчно.
начин на работа – “циклон”
Всмукателната мощност на Cyclonic подобрява работата чрез предпазване от непрекъснато задръстване на филтрите, а центробежна сила разделя частиците прах от въздушния поток.
еrgorapido с функция 2 в 1
Само натиснете бутоните отстрани на дръжката, за да освободите прахосмукачката. Използвайте за почистване на маси, мебели или в колата. Поставете уреда на място на дръжката и вие ще имате прахосмукачка с дълга дръжка за почистване на 4 стаи (80 кв.м.)