Хладилник Liebherr cp 4003

1279

Liebherr cp 4003Още от пръв поглед моделите хладилници Liebherr cp 4003 изгледат така, като че ли са просто идеалния уред за дома. Действително, първото впечатление е вярно и ако вече притежавате подобен уред, то най-вероятно знаете за какво става дума.

Идеалната комбинация между хладилник и фризер…

Хладилник Liebherr cp 4003 предлага на потребителите идеалното съотношение между хладилник и фризер за да се покрият всички нужди на едно съвременно домакинство.

Разбира се, както се очаква, хладилната част е малко по-голяма, тъй като обикновено именно там поставяме по-голямо количество хранителни продукти, а именно онези, които са предназначени за скорошна консумация.

В същото време, фризерът, който е разположен в долната половина на уреда, има достатъчно добър капацитет за да премахне нуждата от закупуване на допълнителен уред.

Фризерът на Liebherr cp 4003

Дори и ако понякога ви се наложи да складирате по-голямо количество хранителни продукти, фризерът на Liebherr cp 4003 ще покрие нуждите ви. Той може да съхранява на температура до -18 градуса по Целзий, което може да ви позволи да запазите свежестта на продуктите за доста дълго време.

Удобството на фризерите на хладилник Liebherr cp 4003 е, както вече споменахме, тяхната независимост от основния хладилник. Фризерът има уникалната способност да замрази в рамките на един ден продукти с тегло до 18 килограма, което показва мощността на немския уред.

Фактът че фризера се размразява ръчно за някои хора може и да представлява неудобство, но е факт, че продуктите не загубват толкова много от своята влага, колкото се случва това в автоматично размразяващите се фризери.

Надеждност и сигурност…

Едно доста добро предимство пред редица други произведения на хладилната техника е това, че обикновено Liebherr cp 4003 е доста по-издръжлив при евентуално спиране на тока в резултат от авария или по друга причина. Ако това се случи, ще имате спокойствието, че продуктите ви ще останат на сигурно и студено мясо и без риск да се развалят до 46 часа, което е почти две денонощия.

Икономичност…

Хладилните от модел Liebherr cp 4003 се отличават със своята икономичност. Като уред от енергиен клас А, те спестяват наистина много електроенергия. По този начин вие правите двойно добро. От една страна това е хубаво са вашия собствен семеен бюджет, защото няма да харчите твърде много за електроенергия. Може и да ви се струва малка подробност, но разходите за електроенергия, които хладилната техника създава са сред основните в едно домакинство. Другата причина е, че по този начин ще направите едно добро за природата като нанасяте възможно най-малко щети върху околната среда.

Пространство…

Уредите Liebherr cp 4003 са удивителни с това, че въпреки огромния си капацитет, те са изключително пестеливи от към пространство. Дори и ако имате съвсем малко свободна площ на разположение, все някак ще намерите 60 сантиметра свободно пространство, защото точно толкова е широк въпросния уред.

Е като добавим и някой друг сантиметър свободно пространство, то разстоянието става малко повече, но все пак няма как да имаме хладилник без да заделим известно пространство. Предимството при уредите Liebherr cp 4003 е, че при тях пространството се разпределя във височина и можете да съберете куп продукти. Височината на уреда е над 198 сантиметра, което е внушително.

Тишина…

Няма как да не отбележим и това, че въпросният Liebherr cp 4003 е сред най-приятните и тихи съквартиранти. С ниво на шума от 38 децибела, уредът лесно ще остане незабележим за вашето внимание.