Хладилници Либхер/Liebher – символ на качество

1453

Хладилниците и фризери с марка Либхер/Liebherса се превърнали в символ на европейско качество. Те присъстват на пазарите на десетки страни по света, а нивото им на конкурентност е изключително високо, дори и за пазарите на Европа.

 

Марката Либхер – кратка история

Самата марка Либхер е едно от чудесата на след военна Германия. Хладилната техника обаче далеч не била първото нещо, с което известната марка се е прочула на родния, а в последствие и на международния пазар. Компанията всъщност започнала първоначално да става популярна с производството на мобилни строителни кранове, с които да се възстановяват последствията от дългата и опустошителна война. Постепенно започнали да се появяват и други промишлени изделия и строителна техника, а първият хладилник Либхер се появил на пазара едва през 1954 година, приблизително 5 години след като било поставено началото.

 

Какво предлага Либхер?

Компанията Либхер предлага множество изделия на промишлеността, сред които едни от най-известните в света хладилници и фризери. Те достигат до крайните потребители на много добри цени. Всъщност, фризерите и хладилници Либхер са доста харесвани и по джоба на българина, но без това да се отразява на качеството на самия продукт. Тъкмо обратното. Либхер се отличава с много високи технологични качества, които в съвременния свят се срещат изключително трудно, а когато откриете техника на съответното ниво, то цените са просто абсурдни.

Хладилниците с марка Либхер обаче заслужават доброто си име. Те предлагат достойна за уважение здравина, устойчивост на интензивна експлоатация, изключително нисък процент повреди на продуктите спрямо повечето други марки, дълъг живот и съвсем минимална нужда от грижи и поддръжка, които се изчерпват в съвсем рутинно почистване в домашна обстановка, както бихте почистили и нощното си шкафче. Всичко това прави хладилник Либхер отличното решение за всяко едно домакинство. Но достъпните цени не означават, че единствено хората с по-ограничени възможности избират продуктите с тази марка. Всъщност хладилниците и фризерите с марка Либхер са сред любимите както са по-ограничените във финансово отношение хора, така и за онези, които разполагат с внушителни финансови възможности.

 

Идеални за Вашия дом или за нуждите на Вашия бизнес

hladilnik-liebherr
хладилник Либхер

Марката Либхер предлага на вниманието на своите клиенти не само различни по клас, дизайн и размери решения за Вашия дом, но също така и различна по своето естество хладилна техника за нуждите на Вашия бизнес – магазин, сладкарница, ресторант, цех за производство на хранителни продукти и много, много други.

Високото ниво на икономичност и устойчивост правят Liebher желан партньор за различни търговски обекти по света. Охлаждащата техника с марка Либхер се предлага на територията на огромен брой държави на територията на шест континента – Северна Америка, Южна Америка, Европа, Азия, Африка и Австралия.

 

Немско качество

От много години е добре известен фактът, че произведеното в Германия техническо оборудване се отличава с доста високо качество, което на практика почти никой не може да постигне, поне не и на цените, на които може да го постигнат немските производители.

 

Високо ниво на енергийна ефективност

Произведените хладилници с марка Либхер са съобразени с най-високите изисквания на Европейския пазар, а както е известно на повечето потребители, произведеното на територията на Европейския съюз се счита за едно от най-ефективните в енергийно отношение в света.