Какво да очакваме от Liebherr 3523

1438

Liebherr 3523Хладилникът Liebherr 3523 е класически уред, който може да се окаже едно от най-добрите решения за всеки дом. Той е подходящ както за по-големи домакинства с повече членове, така и за по-малки семейства от един или двама души, а също така може да намери място едновременно и в най-малките, и в най-големите жилища, без да ви лишава от ценно пространство.

Една от най-важните характеристики на Liebherr 3523 е тази, че уредът съчетава фризер и хладилник две в едно. Това е добра оптимизация на площ, тъй като хладилникът заема място само във височина, без това да засяга по какъвто и да е начин площта свободна за ползване в жилището ви.

Разположението на фризера на Liebherr 3523 е съответно в долната част на уреда и заема по-малка част от него в сравнение с хладилното отделение. Съотношението е приблизително 3 към 4 в полза на хладилната част. Причината е, че средностатистически хладилната част обикновено е по-натоварена и се ползва по-интензивно, а пространството в нея много по-често не достига.

Вътрешното разпределение на пространството е организирано максимално добре независимо дали говорим за хладилното отделение или за фризера. Целта е да могат да се съберат възможно най-много продукти, като в това отношение Liebherr 3523 е оптимизиран максимално добре.

Рафтовете са с идеална височина, а разпределението им из уреда не е случайно. В това число влизат и кутиите за пресни плодове и зеленчуци, които имат достатъчно добър капацитет за да поберат необходимите пресни плодове и зеленчуци дори и на най-голямото семейство.

Фризерът от своя страна е създаден така, че да замести на практика необходимостта от купуване на друг уред. Домакинствата, които имат Liebherr 3523 могат да се похвалят с това, че техният хладилник на практика има капацитет почти същия като този на малък фризер, което рядко се случва при друг модел хладилник.

Кутиите както във фризера, така и в хладилника са създадени така, че да осигуряват максимално удобство и комфорт. Те са изключително добри като капацитет, но също така са и много лесни за употреба. Отварят се и се затварят с лекота, като за целта се прилага само едно леко и плавно движение.

Последната особеност на Liebherr 3523 е тази, че вратите на фризера и на хладилната част са независими една от друга. Това е много удобно и комфортно, защото винаги е неприятно когато трябва да се поровите във фризера за нещо, за което не сте сигурни дали е там, а хладилникът нагоре стои отворен и в него навлиза топлина, която в последствие уредът трябва да отстрани харчейки повече електроенергия.