Либхер сервиз за хладилници – кой отстранява повредите

1317

Либхер сервизХладилниците с марка Либхер са много здрави и дълготрайни домакински уреди, които са създадени с голяма издръжливост при експлоатация. Компанията непрестанно разработва нови и нови модели, с все по-усъвършенствани характеристики.

Ако се насочите към тях, то вероятността да възникне проблем с уреда ви е много малка, но въпреки това има отлично изградено и функциониращо следпродажбено обслужване и сервиз на Либхер, което да реагира по най-бързия начин на проблеми от различно естество.

Едно от големите предимства на сервиза на хладилници Либхер, е производството на уредите в България. Така се създава благоприятната предпоставка за намирането на всякакви видове части, без да се налага изчакване на доставката им от други държави и самият ремонт на хладилника ще се осъществи в най-кратки срокове.

Кои е отговорен за отстраняване на повредата

Отговорите на този въпрос са два – фирмата производител и самите вие. Сервизът на хладилници Либхер ще поеме всички ремонтни дейности по уреда ви, ако той е в гаранционен срок. Когато индексирате проблем във вашия уред, трябва да се свържете на посочения номер за рекламации. Там ще ви посъветват как да постъпите, за да го отстраните.

Ако не можете да се справите ще ви бъде изпратен техник до дома и при по-сериозен проблем, хладилникът ще бъде транспортиран до сервиза на Либхер, изцяло за сметка на фирмата.

След изтичане на гаранцията, обаче отговорността е изцяло на самия собственик. Има и още едно условие, при което собственикът поема ремонта на гаранционния си хладилник и то е, ако се установи, че повредата е поради неправилна експлоатация. За да я избегнете трябва да прочетете указанията са работа с вашия модел и да ги следват стриктно.

Ако при вашия хладилник се възникне повреда, когато гаранционният му срок е свършил, то трябва много внимателно да подберете подходящ сервиз. Допитайте се до близки и познати за повече информация. При положение, че в близост до вас не намирате подходящ избор, винаги можете да разчитате на сервиза на Либхер за качествено отремонтиране на проблема.

Колко дълга е гаранцията на хладилници Либхер?

На този въпрос е ного трудно да се даде еднозначен отговор. За да се задоволят различните нужди на клиентите, има огромно разнообразие от модели в различни ценови диапазони. Най-често гаранцията варира от 2 до 3 години, обслужвана в различни сервизи на Либхер.

Някои модели хладилници са изключение. Те са с гаранция 5 или 7 години, защото са с много високо качество и се очаква по-голяма здравина и издръжливост от тях.

Каквато и да е повредата на вашия хладилник, трябва да знаете, че сервизът на марката Либхер разполага с опитни техници, които ще го отстранят безпроблемно. Единственото, което трябва да се уточни е за чия сметка ще бъде ремонтът. Отново можем да ви успокоим, че ако притежавате хладилник с тази марка, то нуждата от ремонт едва ли ще възникне.