Няколко неоспорими предимства на съдомиялната машина

1102
bosch-washing-machineВече е доказано – с миялна машина можете да спестите пари, време, енергия, вода, да опазите околната среда и постигнете по-високи хигиенни стандарти. Bosch предлага голям избор от уреди, които ви дават възможност за икономии, без да се лишавате от удобство и ефективност. Идеален повод за закупуване на подобна техника за дома е, че през периода от 20 септември до 30 октомври 2010 г., миялните машини Bosch от енергиен клас А, са на промоционални цени. Ето и още причини, поради които да ги изберете пред старомодното миене на ръка:
1. Пестите време
Измиване на едно зареждане със съдове (12 комплекта) на ръка изисква 45-60 минути, докато зареждането на миялната машина и в последствие
изваждането трае 15 минути. Когато преизчислим това на годишна база пестим 250-300 часа от ценното си време.
2. Пестите пари, вода и електричество
Съдомиялна използва средно 1,05 kWh и 10-15 литра вода.За миене на ръка се разходват 40-80 литра вода и за подгряването им 2,5 kWh енергия. С използването на миялна машина можем да спестим 530 kWh годишно и намалим месечната си сметка за електроенергия.
3. Постигате висок хигиенен стандарт
При миене на съдове на ръка средната температура е 25-35 °C, което е много по-ниска температура от тази на водата в съдомиялната, която варира между 45 и 75 °C. Това означава, че приборите се измиват безупречно и постигат по-висок хигиенен стандарт.
4. Намирате пространство за мръсни чинии
Миялната машина служи и като идеално място за съхранение на мръсни чинии. Така кухнята винаги изглежда чиста и подредена, докато съдовете чакат да бъдат измити, когато вие пожелаете.