Практично: пералня Аqualtis от Hotpoint Ariston

1868
Hotpoint-AqualtisПералнята и сушилня Aqualtis на Hotpoint Ariston се превърна в един от най-предпочитаните модели у нас. Каква е причината за това? Явно функционалността още е на мода.
основна информация
Вместимостта на барабана е 5 кг. Максималната скорост на въртене на центрофугата е 1200 оборота в минута. Консумирана енергия при пране и миене е 0.76 kWh, а на вода за цикъл – 65 л. Тази консумация квалифицира пералнята като уред от енергиен клас А+. Пералнята е с предно зареждане, барабанът й е от полиплекс. Размерите на Aqualtis са 64х85х60 см, а програмите й са 30.
програми
Благодарение на специалната Care технология електроуредите разполагат със сензорна система, която контролира нивото на подаваната вода в барабана и така намалява консумацията й до 30%. Новите Aqualtis са с асинхронен трифазен мотор, който осигурява безшумната работа на уреда. Освен традиционните програми, серията предлага специални програми за ризи, дънки, за бързо освежаване, олекотени завивки и програма Бебе.
иновация
Интересно нововъведение е интегрираният титаниев нагревател на пералнята при високия клас Aqualtis. Той създава парни молекули, които проникват в тъканите. Към всяка от програмите има функция “хигиенизиране чрез пара”, която помага за премахването на 99% от бактериите, дори и при задаването на по-ниски температури на пране.
капацитет
Пералните са с капацитет от 5 или 9 кг, а комбинираните модели пералня със сушилня – до 9 кг за пране и 6 кг за сушене. При новите сушилни сензорната система предлага 5 нива на сушене, а потреблението на електроенергия е намалено. Цената на комбинираната пералня е 1100 лв.