Подвижният телевизор на Bang&Olufsen

1328

beoВ желанието си да ни дадат възможност оптимално да се насладим на звук и картина от всяка точка на дома, Bang&Olufsen да представят ултра подвижен телевизор.

beovision 7-55
Новият модел 55-инчов FullHD телевизор BeoVision 7-55 е от малкото телевизори с плосък екран, проектиран за поставяне на под, който предлага и гъвкавост по отношение на позицията за гледане. Съществува възможност за избор между ниска и висока моторизирана поставка за под или поставка за монтаж на стената.

иновациите
LCD екранът се базира на нов тип LED система с локално управление на осветяването за по-добър контраст. „Предимството се изразява във възможността да се постигнат много по-дълбоки нива на черното в картината, отколкото при стандартните CCFL технологии. Резултатът е картини с висок контраст, които значително подобряват комфорта при гледане, особено в слабоосветени помещения,” обянява Бен Фербраак, мениджър на Отдела за научноизследователска и развойна дейност. Специално за модела е разработена централна трилентова стерео тонколона BeoLab 7-6 с шест усилвателя, термална защита и технология Adaptive Bass Linearisation за звук без изкривявания. Стартовата цена на световния пазар е $18 700, като в нея се включват стойката и тонколоните.