Сърфиране “в телевизора”

1344

panasonicСлед като мрежата тотално завладя всички сфери от живота ни, включително и свободното време, добрият стар телевизор трябваше да предприеме нещо, за да не забравим съвсем какво се правеше с него. Отговорът на Panasonic e технологията VIERA CAST, която пренася уеб забавленията на телевизионния екран и прави компютъра ненужен. Сред новите модели от серията G20, предлагащa VIERA CAST, плазменият Panasonic VIERA TC-P54G20 разполага още с Full HD резолюция (1920 х 1080 пиксела), Infinite Black Panel, THX Certified Display и VIERA link дистанционно.

директна връзка
Сред онлайн съдържанието, което VIERA CAST включва, са YouTube, Picasa Web Albums, Eurosport ,Netflix и Twitter. Най-новото допълнение е провеждането на Skype видео разговори. Те се извършват с помощта на високопрецизна Panasonic HD комуникационна камера, като картината е с резолюция 720 пиксела (зависеща и от скоростта на връзката). Камерата разполага и с четири еднопосочни микрофона, които долавят звука поравно от всяка точка на стаята.

безкрайно черно и пълен контрол
Благодарение на функцията Infinite Black Panel, Panasonic VIERA TC-P54G20 предлага истински черни цветове, дори в най-тъмните картини. Динамичният контраст (най-светлото бяло и най-тъмното черно на екрана) е 2 000 000:1. Качеството на картината не е просто оптична илюзия, а удостоверено със сертификат – THX, който се дава след внимателна оценка на равномерните яркост и цвят, и на качеството на черното по стандартите на THX Certified Display Program. И накрая, но определено не и по значение – моделът върви с VIERA линк, универсално дистанционно управление за аудио-видео устройства.