Висок клас аудио система от Ferguson Hill

1534

14Каква е цената на красотата? Около 1600 долара, ако си аудио система от висок клас. Ако сте изморени от еднообразните концепции за черна техника, FH 007 на Ferguson Hill ще бъде вашата глътка свеж въздух. Системата може да се допълва с всички предложения на компанията от серията FH, които са общо 10. Последното от тях дори се записа в класацията на GQ за на “100-те най-готини неща на света в момента”. Заслужава си да се запознаем с Ferguson Hill, било то и от чисто любопитство.

дизайн
След като хай-енд компанията от Великобритания реши да “слезе” на нивото на по-масовия пазар, станахме свидетели на един от най-уникалните дизайни на спикъри. Пластмасата и нейните прозрачни превъплъщения отстъпиха леко от мебелният пазар, но пък завладяха технологичния. Това показва и комбинираната аудио система FH 007 на Ferguson Hill. Тонколоните са изработени от прозрачен акрил, а футуристичният им дизайн безспорно ги превръща в акцентът “уау”, от който се нуждае вашия нов дом.

технология
FH 007 подържа всички Hi-Fi стандарти за музика и включва две рупорни (с формата на конус) и две басови тонколони и усилвател с кубичен дизайн. Формата на патентованите биполярни конусовидни тонколони осигурява перфектна звукова въздушна линия, което позволява равномерното и максимално чисто звучене на музиката. Системата е съвместима с всеки аудио изход, използващ стандартен мини жак. Интегрираният усилвател е клас A-B. FH 007 може да се комбинира с FH 008 субуфер.

какво включва
Системата обединява 2 конусоидни колони от 8 ома с размери 43х27х18 см; 2 басови спикъра от 8 ома с диаметър 20 см, интегриран усилвател пт 16 вата, с квадратна форма и размер на страната 14 см. Включена е и технология Bi-AMP, която позволява по един усилвател за всеки спикър. По този начин се намалява нивата на изкривяване и се подобрява качеството на звука.