Луксозен телефон от Lamborghini

1307

tagПреди време Ferrari и Vertu представиха своето предложение за луксозна мобилна комуникация. Сега идва ред на една доста по-дискретна демонстрация на висок стандарт – този път от Tag Heuer и Lamborghini. Изисканият силует на Lamborghini и практичният лукс на TAG Heuer се комбинират, за да създадат мобилния телефон Meridiist. Според Millionaire.bg цената на телефонът е около 6600 лв. Вижте какво се крие зад нея!

характеристики
Наред с двата LCD дисплея, 2GB памет, вграден модем, USB порт и Bluetooth за лесна връзка, както и пълната съвместимост с всички SIM карти, телефонът разполага и с уникално PVD покритие. Материалът се използва предимно за луксозни часовници, хипоалергенен е, по-фин и по-издръжлив. Екраните са покрити с кристално стъкло със 60.5 карата сапфир, а на капачето на батерията е инкрустирано “Automobili Lamborghini”.

limited edition
Ако ви се струва малко, предлага се и лимитирана серия. Телефоните от нея са покрити с 1232 диаманта или общо – 7.4 карата. Размерите му са 112x46x15.5 мм, а теглото – 160 гр.