Автоматизация на банята от Unique Automation

1075

bathomaticХората станаха доста капризни и горещият душ вече отдавна не ни е достатъчен. Какво следва? Технологиите да отговорят на нашите търсения, разбира се. Част от новата вълна автоматизация за дома е и bathomatic – иновационна система за управление на банята, разработена и патентована от Unique Automation. На специализираното изложение ISE (Integrated Systems Europe) в Амстердам британската компания показа, че банята може да бъде подвластна и на любимия ни iPhone.

bathomatic & iphone
Bathomatic се грижи за ваната, при това контролът може да се осъществява дистанционно от всяка точка на града, държавата или планетата, стига да разполагате с компютър или iPhone. Просто трябва да се свържете със системата по интернет и да зададете своите команди и крайния срок на изпълнение. Тя ще изпълни всичките ви желания – ще напълни ваната с вода до точното ниво и с предпочитаната от вас температура, ще включи хидромасажните дюзи и аероджетове, ще добави дори любимия аромат. Друго интересно предимство на bathomatic е, че водата в готовата вана никога не изстива, защото системата грижливо поддържа желаната от вас температура.

софтуер
На специализираните изложения Unique Automation предизвика вниманието на специалистите и с най-новата версия на bathomatic – bath roomservice – предназначена за хотелите. Софтуерът е пригоден да се използва като самостоятелна програма или да се интегрира към централната хотелска система за контрол и управление. Поставеният на регистратурата контролен панел е свързан със специалната програма bathomatic, инсталирана във всяка баня. Уникалният софтуер дава възможността да се създаде и запази индивидуален профил на клиента с неговите изисквания и предпочитания, който може да се използва при следващи посещения. Unique Automation, която има офис и в България, разкри, че bathomatic предлага пълна интеграция към домашното осветление, а много скоро софтуерът за iPhone и iPod touch ще може да се тегли от интернет.