Съвременен аранжимент с винил от “S-Floor”

1172

vinylВинилът, по-известен като “певеце” (PVC), е роден през далечната 1835. Особено популярен става обаче след Втората световна, когато активно навлиза в производствения процес – PVC дограми, врати, профили, тръби, улуци, арматура… подови покрития и настилки. Достойнствата на винила? Ами дълговечен е, устойчив на удари, а и не се плаши от микроорганизми, дървояди и подобни всякакви.

композиция
Френската компания “GERFLOR” е един от лидерите в производството на PVC – настилки и е само със сто години по-млада от самия материал. За такъв солиден срок “GERFLOR” е извоювала позиции, придържайки се към три основни приоритета в развитието на продуктите си – издръжливост, хигиена и поддръжка. На българския пазар французите са официално представени от фирмата “S-Floor”. Продуктите, които предлага “S-Floor” са високотехнологични, иновационни и екологично чисти. Но понеже ще си говорим за декоративни подове и разни по-различни решения, спираме се на сериите луксозни винилови плочи “Creation” и “Artline”.

аранжимент
Ефектният им дизайн и богата цветова палитра позволяват всякакви оригинални хрумки. Плочите възпроизвеждат камък, метал, дърво, мрамор… Можете да забъркате цветовете, плочите или пък да декорирате пода с логото на фирмата си. Виниловите плочи са трудно горими и трудно се износват, лесно се полагат и лесно се почистват, а ако се повреди една от тях, няма да се наложи да сменяте цялата настилка. Разбира се, по-високата цена на продукта е оправдана от по-високия му клас. Винилът предлага неограничен брой творчески решения за пода в дома. На Вас остава да напишете аранжимента и завъртите плочите. А ако търсите професионален съвет или дизайнерска “подсказка”, от “S-floor” са насреща.

post scriptum
Не бъркайте виниловите плочи със стария познайник балатума. Това са два различни вида подови настилки от рода PVC.