Скъпоценен килим

1279

multiquartzКалейдоскоп от многоцветни обли камъчета от остров Тасос или природни кварцови частици, споени от немска епоксидна смола. “Килимите от естествени камъчета” на Мултикварц се отличават от традиционните подови покрития не само с естетическите си, но и с техническите си характеристики – играят в тежката категория, издържайки 300 кг/кв.см.

антикомпромат
Мултикварц-настилката се полага монолитно, независимо от формата на помещението и така успява да запълни всички труднодостъпни и неудобни за покриване ъгли или кривини. Монтажната технология и структурата на настилката обаче я правят особено подходяща за реновиране на компрометирани повърхности. Оформянето или обновяването на част от помещението или сградата в повечето случаи не изисква къртене на старото покритие, придавайки му нова визия. “Тунингът” се извършва безпрашно и с минимално повдигане на нивото – 6 мм.

анти-хлъзгам-се
Специфичната структура на подовото покритие на Мултикварц го прави атрактивно за зони, които изискват повишена устойчивост на хлъзгане – край басейни, входове на магазини, летища, хотели и др. Скоростната технология на полагане крайно минимизира срока на затваряне на действащи обекти за ремонт, като баш-майсторите от фирмата преминават специална подготовка в страната на гофретите и дантелите – Белгия.

меланж
“Килимите от естествени камъчета” предлагат множество възможности за съчетаване на цветове и фигури, като палитрата съдържа 840 цвята. На вас оставям да калкулирате колко комбинации от тях са възможни.