Електронно заключване на входни врати е защита срещу вандализма

1984

електронно заключване на вратиВъзможността да предпазваш себе си от множеството кражби и грабежи, те кара да чувстваш сигурност и преимущество над крадците, обирджиите и хората, лишени от морал и добросъвестност. Посредством електронно заключване на входни врати, ние осигуряваме защита в нашите домове, офиси, имоти, търговски обекти и всякакъв вид сгради, касаещи ни пряко и лично.

Какво представлява електронно заключване на входни врати

Заключващите системи са основна част от охраната на даден обект. Те са модерна защита с висока степен на сигурност, надеждност и практичност. Широко разпространена сред болшинството хора у нас. Тъй като ценовия й диапазон е твърде всеобхватен, я прави горещо предпочитана от хора, нуждаещи се от сигурност и спокойствие.

Съществуват многообразни видове електронно заключване на входни врати. Електромагнитен дроп – болт е заключване чрез метален шип. Препоръчва се когато входната врата е изработена от пластмаса или алуминий. Електромагнитния насрещник се използва най-вече при контрол на достъп при входни врати на жилищни и друг вид сгради.

Предимства на тези електронни заключващи системи

Безброй са преимуществата при този вид защита. Ще изброим няколко от тях, с цел да бъдем максимално полезни, при вземане на вашето решение:

  1. Най-вече тяхната практичност и удобство
  2. Дългогодишна и пълноценна експлоатация
  3. Издържат на всякакви вандализми
  4. Висока надеждност и сигурност от механично разбиване
  5. Възможността да се контролират неограничен брой брави само с един единствен ключ
  6. Контрол на достъп
  7. Проследява се пълноценно достъпа до системата и събитията

Ако трябва да изброяваме недостатъците на този вид защити, бихме се затруднили изключително много. Възможността да защитим своя дом пълноценно е възможно само и единствено с намесата на екип от професионалисти. Ако не се доверим на правилните хора, то ние рискуваме да не получим очакваното качество, което да оправдае финансите ни.

Защо да заложим на професионалисти в изграждането и монтирането

Изграждането на системи за сигурност е сложен и специфичен процес, който изисква знания, умения, добра предварителна подготовка и изключителна прецизност. Не всеки би могъл да се справи с този вид дейност, въпреки елементарната на пръв поглед работа. Изисква се предварителна консултация с хора, занимаващи се в тази сфера, които да направят най-обща оценка на сградата, разположението, квадратурата и куп други допълващи и важни елементи.

Ако искаме да предотвратим влизането с взлом, разбитите механични брави, смяната на патроните, загубата на ключове, страхът от това да им направят дубликат, и какво ли още не, то днес имаме възможността да избираме сред много и разнообразни иновативни решения. Електронно заключване на входни врати прави живота ни спокоен, надежден и приятен.