Врати-шедьоври от G’Idea

1485

xosiaПредложението G’Idea изразено в колекциите Xosia, Genia, AnthA, Miria и най-новата Smart напълно допълва вашият интериор. Врати, разделящи панели, система за гардеробни ниши и ъгли… Това са колекции разработени и произведени в съответствие с качествените стандарти на компанията и могат да се комбинират и с другите изделия на Garofoli Group.

линии
Линията Xosia предлага алтернатива на класическите врати от масив. Линията Genia внася елегантност в интериора с вградените метални ленти. AnthA с иновативната дръжка-заключване и алуминиевите профили в съчетание със стъкло е модерно предложение за всеки интериор. Miria е верният избор за хармоничност и пълнота на интериора. Miria е модулна система от шкафове, врати и преградни панели за гардеробни ниши, ъгли и преградни стени, напълно съвместима с интериорните врати на групата Garofoli.

smart
Нова колекция интериорни врати от G’Idea e с име Smart. Постоянният стремеж към развитие и задоволяване на високите изисквания на клиенти и дизайнери води до създаването на колекция с ултрамодерно излъчване с името Smart. Предлагат се шест модела в пет цвята лак. В комбинация с колекцията стъкла за интериорни врати Mаgic, Smart се превръща в предложение с изключително модерна визия.